Првиот паметен часовник за слепи лица

Со екран со браилово писмо кое ќе им помогне да читаат пораки

Седум обиди за атентат врз Хитлер

Нацистичкиот водач бил мета неброен број пати, а историјата запомнила најмногу детали за овие обиди за убиство на Адолф Хитлер

Бизарни детали околу убиството на братот на Ким Џонг Ун

Убиството кое не го стресе цел свет туку само некои делови

Леонардо Боф - Капиталистичката култура против животот и среќата

Ако денес морате нешто да прочитате, нека биде ова

Луѓето и роботите треба да се спојат смета Елон Маск

Не така како што ви текнува на прво

{{ article.name }}

{{ article.title }}

Како би изгледало ако место секојдневните фрази користите фрази од порталите

ШОКАНТНО!

16 работи што можеш да ги правиш додека чекаш да се формира влада

Времето тече

Животниот век на една врска објаснет преку распадот на Југославија

До која фаза на распад сте?

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот