Cоветската борба против алкохолот

Алкоголь - враг производства

Скршени луѓе

За среќа само на Фотошоп

Кукла од Ван Гог со уво кое се вади

Затоа што куклите не се само за деца

Кога руските бајки ќе оживеат

Не ги знаеме бајките ама сликите се прекрасни

После сликиве ќе сакате да се преселите во полско село

Нема да ви дозволат затоа што не исполнувате услови ама ајде

{{ article.name }}

{{ article.title }}

Како би изгледало ако место секојдневните фрази користите фрази од порталите

ШОКАНТНО!

16 работи што можеш да ги правиш додека чекаш да се формира влада

Времето тече

Животниот век на една врска објаснет преку распадот на Југославија

До која фаза на распад сте?

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот