Семјуел Л. Џексон за „Ла Ла Ланд“: Едвај ги изгледав првите 20 минути

И неговото мислење за другите годинешни добитници на Оскар

Филмското платно како алиби за убиство

И кој филм предизвика најголем број злосторства

15 најдобри неамерикански филмови од 2016

Од дански до јужнокрејски

Кога сериите се мешаат во политика: Контроверзии околу „Ел Команданте“ за Хуго Чавез

Серијата го прати животот на Хуго Чавез од неговиот подем па до смртта

Придонесот на Мусолини кон светската кинематографија

Како фашистичкиот лидер ја задолжи кинематографијата

{{ article.name }}

{{ article.title }}

Како би изгледало ако место секојдневните фрази користите фрази од порталите

ШОКАНТНО!

16 работи што можеш да ги правиш додека чекаш да се формира влада

Времето тече

Животниот век на една врска објаснет преку распадот на Југославија

До која фаза на распад сте?

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот