Оригиналните и несреќни верзии на приказните од Дизни

Не е сз како што ви кажуваат капиталистите

Чак Бери: Човекот кој го обликуваше рокенролот

Викендов замина еден од основачите на рокот

ЦИА стои зад апcтрактниот експресионизам?

Другите лица на борбата против комунизмот

Како настанала песната “Under the Bridge“

Длабока, потресна, скршена, но не и патетична исповед на човек кој се вратил од работ на амбисот само за да сфати дека и во многу почистиот свет може да се биде исто осамен

{{ article.name }}

{{ article.title }}

Како би изгледало ако место секојдневните фрази користите фрази од порталите

ШОКАНТНО!

16 работи што можеш да ги правиш додека чекаш да се формира влада

Времето тече

Животниот век на една врска објаснет преку распадот на Југославија

До која фаза на распад сте?

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот