Каде се, што прават: Ликовите од Мустафа

Или Кадилаци и диносауруси како шо никој не ја викаше играта

Каде се, што прават: Ликовите од цртанот Чевлички

Каде се, што правата популарните ликови од реалното шоу за чевли кои оживеале

Каде се, што прават: Лицата од обвивките на познатите албуми

Многу музички албуми кои одбележале некој временски период или жарн во музиката на насловната страна наместо слика од бендот каде што секој гледа во раслична насока или графичко решение ставаат слики од деца или омладинци.

{{ article.name }}

{{ article.title }}

40 реални очекувања од 2017-та

Ако ги намалите очекувањата може да биде и ок година

30 новогодишни желби што можеш да ги посакаш и сигурно да ти се остварат во Македонија

Желбите се остваруваат само треба да знаеш што да посакаш

11 видови колеги кои ги има на предновогодишна забава од работа

Затоа што не сте доволно блиски за заедно да славите Нова Година

Севернокореец на Денот
Севернокорејка на Денот